Vouwfietsen

08-05-12
De vouwfiets heeft in de laatste jaren een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Van enigszins suffe en onhandige fietsjes zijn ze ontwikkeld tot High-Tech staaltjes van design. Ze zijn licht en fietsen comfortabeler. Ze zijn in zeer veel verschillende modellen en er zijn ook electrische varianten beschikbaar. De vouwfiets wordt dan ook steeds vaker als dagelijkse fiets gebruikt. Geen parkeerproblemen en ze kunnen gratis mee in de trein.
Bij het aanschaffen van een vouwfiets is het zaak te letten op een aantal aspecten die afhankelijk zijn van het gebruiksdoel.


* Opvouwgemak is van belang als u de fiets elke dag meerdere malen in en uit moet vouwen.
* Gewicht is zeer belangrijk. Gaat u de fiets vaak de trein in- en uit tillen dan is een laag gewicht voor u van belang. Als dit niet zo is, kunt u rustig een iets zwaarder model kiezen.
*Versnellingen: als u de fiets voor langere afstanden wilt gebruiken moet u kiezen voor meerdere versnelling voor meer comfort.
* Rijcomfort is altijd een belangrijk aspect, maar zeker als u de fiets dagelijks gebruikt en over grotere afstanden. Een instabiele trillende fiets is niet fijn.


Ga voorbereid naar de winkel en laat u goed voorlichten, en vooral test ze even uit.

Reacties op 'Vouwfietsen '

F7g3ZxNOfI4r zegt:

Amigos de La Vida en Bici: Quereda avisarles que la bedisinca de la calle Supered cruza Avenida de Los Incas y llega hasta La Pampa (son dos cuadras me1s en el mapa). Ook, desde hace dos meses aproximadamente hay una bedisinca que recorre la calle French desde avenida Coronel Dedaz hasta Azcue9naga, dobla a la derecha hasta Juncal, y luego sigue por Juncal-Arenales hasta Cerrito. Abrazos y feliz 2013.

Geplaatst op: 14-07-2015 08:19
Dit bericht is niet OK!
w0219J9l zegt:

I di'dnt know where to find this info then kaboom it was here.

Geplaatst op: 24-06-2016 23:19
Dit bericht is niet OK!
Reken de som uit Geef een nieuwe code