Duurzaam fietsen? Bamboo!

10-07-12
MTB
Bamboo is de nieuwe trend
Het was al populair in Australie en de US, maar nu ook in NL. Fietsen gemaakt van Bamboo. Een fietsframe die zowel recyclebaar als duurzaam is. Daarbij heeft deze fiets prestatieverhogende eigenschappen. Het bamboeframe absorbeert trillingen en creëert op deze wijze een soepeler manier van rijden.
De fiets is verkrijgbaar in Nederland bij twee verschillende leveranciers. Blackstarbamboo bikes en MBF Bamboo Bikes.

Bij BlackStar Bamboo Bikes worden fietsen aangeboden die behalve duurzaam en recylcebaar ook nog eens eens de economische zelfredzaamheid van de Ghanezen stimuleert. De frames worden namenlijk gemaakt in Ghana. Behalve dit nobele doel, zijn het ook nog eens kekke fietsen. kijk op de website Blackstarbikes voor meer informatie.

De andere leverancier van Bamboo bikes richt zich zowel op de stadsfietser als op de Mountainbiker en racefietser. De prestatieverhogende eigenschappen en het lichte gewicht zijn met name voor deze doelgroep interessant.
MBF Bikes levert fietsen van het merk Calfee. U kunt kijken op hun website mbfbamboobikes voor informatie, modellen en prijzen.

Reacties op 'Duurzaam fietsen? Bamboo!'

r804bnp5pxFC zegt:

Wow, this is such an amazing idea. Bamboo can be very reasitsnt if it is well prepared, and growing bamboo certainly doesn't hurt the environment as making synthetic materials great idea!

Geplaatst op: 30-06-2015 12:48
Dit bericht is niet OK!
K6ZM7mCB zegt:

Olá fl!ro!Adoro penteados e este mimo é muito fofo, parabéns pelo blog e pela promo. Sou seguidora. BjosDEUS TE ABENÇOEI SEMPRE.TEM SORTEIO NO MEU BLOG, PASSA LÁ!!

Geplaatst op: 24-06-2016 17:45
Dit bericht is niet OK!
oUiJ0IpfI zegt:

That's really sherdw! Good to see the logic set out so well.

Geplaatst op: 24-06-2016 21:42
Dit bericht is niet OK!
Reken de som uit Geef een nieuwe code